През почивните дни времето ще се стабилизира, обещават синоптиците. Валежите значително

...
През почивните дни времето ще се стабилизира, обещават синоптиците. Валежите значително
Коментари Харесай

През почивните дни времето ще се стабилизира, обещават синоптиците

През почивните дни времето ще се стабилизира, дават обещание синоптиците. 

Валежите доста ще намалеят, слънцето ще се покаже, само че ще остане ветровито.

В събота сутринта в регионите с валежи ще е мъгливо. Облачността денем ще е неуверена, по-значителна в централните и източните елементи на Дунавската низина, където в ранните часове ще вали. По-късно, в часовете следобяд обаче валежи ще има с по-голяма възможност в Рило-Родопския масив. Вятър, по-осезаем, ще има в североизтока, а дневните температури ще са в интервала 22-28 градуса с най-високи стойности в Югоизточна България, съобщи Нова тв.

Неделният ден още веднъж ще стартира с намалена видимост в някои ниски региони на страната. Облачността ще остане с чести разкъсвания до ранния следобяд и повече облаци по-късно. Условия за краткотрайни летни валежи в часовете до вечерта ще има най-много в Югозападна България. Дневните температури ще се покачат с градус-два и ще се двоумят сред 24 и 29 градуса.

В първите два дни на идната седмица към момента ще са вероятни краткотрайни следобедни валежи в Югозападна България, във вторник единствено на изолирани места. След това съвсем до края на седмицата ще е преобладаващо слънчево с повишаващи се дневни температури. Към петък-събота термометрите в обичайно горещите точки на страната ще демонстрират над 35 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР